top of page

Mee bewegen zonder jezelf te verliezen.

Met een regelmatige yoga practice wordt je vanzelf al flexibeler.

Want wie regelmatig yoga beoefend, wordt niet alleen flexibel in zijn lichaam maar ook vanzelf flexibeller in zijn geest.

Lichaam en geest zijn erg sterk met elkaar verbonden en hebben daarom heel veel invloed op elkaar. Als je geestelijk “het op geeft” of “bij de pakken neer gaat zitten”, dan geeft je lichaam daar ook snel aan toe en natuurlijk is het zo dat als je lichaam niet sterk en gezond is, je dan ook eerder kans hebt op neerslachtige gevoelens.

Het leven is aan verandering onder heven (dat hebben we in 2020 wel gemerkt ;) , hier is vaak niets aan te doen. Je gaat in je leven van hoge pieken, naar diepe dalen en het enige wat je kan doen is meebewegen. Dit kan je dus het beste doen met een flexibel lichaam en vooral ook een flexibele geest.

Mijn oma vertelde mij eens een oude wijsheid: Wees als bamboe. Buigzaam maar tegelijk ook sterk… Ze zei:” Sta met stevige benen Stefanie. Maar zoek naar balans tussen meebewegen en stevig staan. Als iets groter is dan jij zelf (Covid-19), dan beweeg je mee. Zonder boosheid of frustratie, want daar wordt het niet beter van en wordt je onnodig moe. Als je niet tevreden bent over je situatie en deze is wel te veranderen, dan doe je wat je kan en dan sta je stevig voor wat je wilt bereiken.

Het draait allemaal om balans, evenwicht en harmonie.

Ik hoop dat ik mijn steentje mag bijdrage aan jou balans, evenwicht en harmonie door mijn yogalessen met jou te delen!


Lieve zonnegroetjes,


Stefanie


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page